Teljeskörű Optikai Oktatás Kft.


Székhely: 1131 Budapest Futár utca 42.III./11.
Telephely: 1151 Budapest Horváth Mihály utca 2.
Nyilvántartásba vételi szám: E-000302/2014
Képzési program nyilvántartásba vételi szám: E-000302/2014/A001

Iskolánk 2009 januárjában alakult. A Magyar Látszerész Szövetség, és a Magyar Optikus Ipartestület, valamint a hazai optikai piac legjelentősebb képviselőinek támogatását élvező intézményünk célja, hogy kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtva magas szakmai felkészültségű szakembereket képezzen.

Iskolánk az új évezred elvárásainak megfelelően korszerűen felszerelt tantermekkel és műhelyekkel, családi és barátságos légkörrel várja jelenlegi és jövendőbeli diákjait.

A legmodernebb technikai berendezések, valamint oktatóink több évtizedes, elismert szakmai tapasztalata biztosítják tanulóink legmagasabb szintű gyakorlati és elméleti felkészülését.

Fontos követelménynek tartjuk, hogy oktatási programunk és oktatóink felkészültsége, a szakma és a gazdaság állandó változásait figyelembe véve folyamatosan alkalmazkodjon az elvárásokhoz.

A magyarországi optikai ágazatok képviselői rendszeres továbbképzésekkel biztosítják, hogy tanulóink lépést tudjanak tartani a folyamatosan fejlődő újdonságokkal.

Az oktatási képzés keretében speciális angol nyelvtanfolyamon sajátíthatják el diákjaink a látszerész szakma alapvető követelményeit.
X
Következő látszerész-, és optikai árucikk-kereskedő képzésünk indul:
2017. szeptember 8.

BETELT!

Új induló képzésésünk: 2017. november 10.